🍀Marjolijn🍀

Marjolijn

Na de zomer was ik het zat. Mijn kleding die niet meer lekker zat, lage energie; er moest wat gebeuren!

Met BenFit (en Inez) is het mij gelukt om 10 kilo af te vallen😀

Het ging vrij gemakkelijk met heerlijk én gevarieerd eten.

Ik pas nu weer alles in mijn kast en ik zit ook nog eens veel beter in mijn vel💪🏻☺️

Hetty; Nadat ik in Augustus een proefweek Benfit had gedaan was ik erg enthousiast over het eten én het resultaat! Ik heb in het verleden diverse pogingen ondernomen om af te vallen. Soms met succes maar vervolgens toch weer zwaarder. Sinds begin oktober volg ik Benfit. Ik krijg iedere week een lijst gemaild wat ik mag eten, ideaal😃

Het past heel goed bij mij en voor het eerst voelt het ook niet als lijnen. Ik ben inmiddels 9 kilo afgevallen en het is een aanrader voor iedereen!👍🏻

“Ik sta trots voor de spiegel”