Starterspakket supplementen

Starterspakket supplementen
Heb jij de beslissing genomen om samen met ons te gaan werken aan een gezonde leefstijl? Super! Omdat een goed begin het halve werk is, starten we ieder traject met supplementen die jou hierbij perfect ondersteunen.

Met ons BenFit programma leggen we de focus op gezonde voeding, bewegen en ontspanning, maar we starten bij de basis: je darmen. Om gewicht te kunnen verliezen is een goede darmgezondheid essentieel. Jouw darmflora bepaalt namelijk voor een groot deel hoe je lichaam voeding verwerkt en opslaat. Is deze uit balans, dan neem je meer calorie├źn op waardoor je sneller aankomt in gewicht.

Bij de start van jouw programma begin je dan ook met Alkagreens probiotica. Naast de groenten, algen, fruit en kiemgrassen bevat dit groene poedertje ook 10 verschillende probiotica stammen. Deze ”goede” bacteri├źn zorgen voor een gezonde darmflora. Ook zorgt dit kuurtje voor een betere zuurbalans, spijsvertering en fitheid! Omdat het veel mensen niet lukt om 2 keer per week vette vis te eten, hebben wij er ook voor gekozen om een goed omega-3 supplement toe te voegen aan het pakket. Visolie bestaat uit EPA en DHA. EPA richt zich met name op je spieren, gewrichten en bloedvaten, DHA daarentegen is vooral belangrijk voor goed zicht, je geheugen en een optimale concentratie. Omega-3 is dus heel belangrijk om fit, soepel en scherp te blijven! Dan gaan we naar de volgende: Magnesium! In deze tijd vragen we veel van onszelf, hoge werkdruk, stress, slecht slapen, we hebben er allemaal wel eens mee te maken. Natuurlijk is het belangrijk om gezond te eten maar zeker in een stressvolle periode of tijdens sporten verbruik je grote hoeveelheden van dit mineraal, dus is een supplement onmisbaar.

In het startpakket zit een Magnesium Tauraat, deze vorm is goed opneembaar en is belangrijk voor het zenuwstelsel en je energieniveau. En tenslotte Vitamine D. Deze vitamine is met name belangrijk in deze donkere maanden, omdat we door een gebrek aan zonkracht deze niet meer zelf kunnen aanmaken. Vanaf oktober tot eind april is het dus noodzakelijk hiervoor een goed supplement te nemen. Vitamine D is een in vet oplosbare vitamine die belangrijk is voor een goede spierwerking, opname van calcium uit de voeding en natuurlijk voor een goed werkend immuunsysteem. Tijd om je lichaam te geven wat het verdient.