Review van Robin

Fantastisch gedaan Robin!

Robin: “Ik was altijd al aan het jojo-en met mijn gewicht”. Zeker in de Corona periode was ik weer aangekomen. In Maart vond ik het wel welletjes, elke dag moe en futloos. Mijn Buurvrouw volgde het BenFit programma en boekte een mooi resultaat. Ik heb toen toch ook maar een afspraak gemaakt om te kijken of dit wat voor mij zou zijn. Het eerste (vrijblijvende) gesprek was heel positief. Inez weet waar ze het over heeft en heeft geen vooroordelen. Het dieet (nou ja eigenlijk geen dieet maar meer een leefstijlverandering) is super makkelijk te volgen. De kilo’s vlogen eraf!!

Het fijne is dat je elke week even komt wegen en een gesprek hebt met Inez. Soms lukt het niet zo goed en dan stelt zij je gerust en motiveert ze je om weer verder te gaan. 

Kortom; ik zou het iedereen aanraden wie al jaren aan het tobben is met zijn gewicht om een afspraak te maken bij Inez en het programma van BenFit te gaan volgen! 

Super bedankt en oh ja ik ben 15 kilo kwijt!!