Review van Janine & Albert


Janine; al jaren ben ik bezig met “lijnen”…van alles geprobeerd, weight watchers, slimness, intermittend fasting én heb een kast vol met dieetboeken. Vaak wat kilo’s lichter, dan weer zwaarder maar dan steeds tóch weer zwaarder dan de keer ervoor. Van een vriend hoorde ik over Slimfit35 in Breukelen. Na de proefperiode was ik enthousiast en ben lid geworden. 

Ik dacht; laat ik het nu gelijk goed doen, en heb direct een afspraak gemaakt bij Inez van BenFit omdat de combinatie sporten met voedingsbegeleiding toch het beste werkt. Ik dacht in eerste instantie dat het mij wel zou lukken in 6 weken, maar kwam al vrij snel tot de conclusie dat dat te kort was en heb er nog 6 weken bij gedaan. Ik denk ook wel dat je minimaal 12 weken nodig hebt om je eetgewoonten blijvend te veranderen(!) Nu ben ik 8 kilo lichter en een ervaring rijker! 

Het bevalt mij prima en het is heel goed vol te houden. Ik kreeg weekmenu’s helemaal op mij afgestemd, en ik kon aangeven wat ik wel en niet lekker vindt. Tevens kwam ik erachter dat ik soms te weinig at en het daardoor niet lukte om af te vallen. Inez heeft veel tips en tricks en het was fijn om door haar begeleid te worden! Het voelde dit keer helemaal niet als een dieet en mijn gezin heeft ook lekker mee gegeten, ideaal.

Ik sport nu ook twee keer 35 minuten in de week, en kan dit makkelijk inplannen wanneer het mij uitkomt, en dat terwijl ik eigenlijk helemaal niet van sporten houd.. Bewegen is uiteraard goed voor je gezondheid en de begeleiding hier is super! Je sport samen met anderen maar toch is het individueel dus je hebt dan ook niet het gevoel dat er naar je gekeken of op he gelet wordt, dit is fijn.

Deze verandering van eten en bewegen voelt heel goed en is nu “gewoon” geworden en past bij mij…ik kan het iedereen aanraden!

Albert; net als mijn vrouw wilde ik ook wat aan mijn overgewicht doen, en had dus ook direct een afspraak gemaakt voor het sporten en voedingsbegeleiding. Voor mij was het de eerste keer dat ik iets aan mijn gewicht ging doen, en was alles dus nieuw voor mij. In de 18 weken dat ik het BenFit programma volgde ben ik bewuster gaan eten en ben 18 kilo afgevallen!!! Deze manier van afvallen kan ik iedereen aanraden. Ik voel mij nu veel fitter en dankzij het twee keer per week sporten is mijn lichaam veel beter in balans. Ik ben niet echt een type voor de sportschool, maar op deze manier is het prima te doen. De 35 minuten , de deskundige en aardige begeleiding, de locatie en de mede sporters dragen hier zeker aan bij. Kortom, heel gelukkig met de stap én het resultaat!