🍀meten is weten🍀

Als je bij ons komt voor de health check, vragen wij je om op onze weegschaal te gaan staan, zodat je weet hoe het ervoor staat. Dit is vooral belangrijk om te weten hoe hoog je vetpercentage is en dan met name het viscerale vet.

Visceraal vet is het meest schadelijke vet wat in je lichaam voorkomt en bevind zich achter je buikspieren en drukt op je organen. Met het blote oog is dit vet niet zichtbaar, iemand kan er dus slank uitzien maar toch een hoog gehalte aan visceraal vet hebben.  Hoe meer je van dit vet hebt, des te groter is de kans op diabetes type 2, hart en vaatziekten en insuline resistentie. Om dit vet te bestrijden zal je op verschillende vlakken actie moeten ondernemen, te weten; voeding, beweging en ontspanning. Voor alle drie kun je terecht bij ons!

Qua voeding is het belangrijk om drastisch te minderen met suiker en alcohol én veel vezels en omega 3 toe te voegen aan je dieet.  Wil jij weten hoe hoog jouw visceraal gehalte is?Mail naar: inez@benfitbreukelen.nl of bel: 0346 769107 dan plannen we een health check voor je in